Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΚΟΥΤΊ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΊΑΣ

    Πολλές φορές  περιμένουμε να έρθουν οι γιορτινές μέρες για να ξεκουραστούμε και να ξεφύγουμε από την καθημερινή ρουτίνα..Πολλές, όμως,  είναι και οι φορές που θυμόμαστε στην εορταστική αυτή περίοδο πως κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω στερούνται πολλά και έχουν την ανάγκη μας.

    Έστω και έτσι, η Ακαδημία μας με πρωτοβουλία του Α.Σ. ΚΈΝΤΑΥΡΟΥ ΛΑΓΚΑΔΆ αλλά και με την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση των καταπληκτικών γονέων των πιτσιρικάδων μας, προσφέραμε ένα μεγάλο κιβώτιο με τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά.       
   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Λαγκαδά για την πρόσκληση που έκανε στην ακαδημία μας να παρευρεθούμε στον φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των βετεράνων του ΠΑΟΚ και του Λαγκαδά ώστε να προσφέρουμε με την ελάχιστη βοήθεια μας λίγο χαμόγελο σε άτομα που το χρειάζονται στις μέρες μας πραγματικά. 
   Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε φυσικά να υπερ-ευχαριστήσουμε  τους αξιόλογους και πάντα δραστήριους γονείς που χάρις αυτών αφείλονται πολλές κινήσεις της ακαδημίας μας με τις προσωπικές τους πρωτοβουλίες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!!!




εικ.1 Βετεράνοι του ΠΑΟΚ

       



εικ.2 Βετεράνοι του ΛΑΓΚΑΔΑ





     
                                                            
 εικ.3  Προπονητές, παιδιά και γονείς        
           του Κένταυρου Λαγκαδά  




Υ.Γ. Τα παιδιά της ακαδημίας χρησομοποιήθηκαν ως ball boys σε όλο το μήκος του αγωνιστικού χώρου και έδωσαν άλλη αίσθηση στην συγκεκριμένη εκδήλωση-αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου