Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Μία όμορφη μέρα..

     Ήλιος, ζέστη και....... πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο έμελε να ήταν η σημερινή ημέρα στην αγωνιστική δράση των πιτσιρικάδων μας. Τα κενταυρίνια με μπροστάρη τον Ιωαννίδη Αστέρη, ο οποίος σημείωσε τα έξι (6) από τα οχτώ (8) γκολ της ομάδας κέρδισαν την αντίστοιχη ομάδα του Ντίνου Κούη με σκορ 8-5.Τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Καμαριώτης Χρήστος και ο Νικολής Νίκος.
Σε πολύ καλή μέρα ήταν όλοι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κάνοντας περήφανο προπονητή και γονείς!!!Η προσπάθεια συνεχίζεται και οι χαρακτήρες χτίζονται!!!
     Η ηλιόλουστη μέρα, μάλλον, έδειξε να επηρεάζει τα προτζούνιορ και να μην δώσουν τα αναμενόμενα στο γήπεδο αυτήν την εδβομάδα. Ήττα με 6-2 αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται και εντείνεται κάθε μέρα που περνάει. Τα δύο (2) γκολ πέτυχε ο Κυριλής Χρήστος, ο οποίος στον δεύτερο του αγώνα αφήνει πολύ θετικά μηνύματα. Αξίζει να σημειωθεί, πως την προηγούμενη εβδομάδα τα προτζούνιορ έκαναν έναν πολύ καλό αγώνα κερδίζοντας με 5-4 και δείχνουν την βελτίωση τους και στην πράξη.
     Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς, αγωνιστικά αλλά και σε χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου